SUMANGALI

SUMANGALI Indiaas, Sri Lankaans en roti specialiteiten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1182 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sumangali. Meer weten? Ontdek meer

15 mei 2022 om 19:22 Het is zondag en we weten dat het langer duurt totdat het eten gebracht wordt. Dat was voor ons geen probleem. Het was de eerste keer dat we besteld e bij dit restaurant. De bestelde roti voor 2 personen was ruim voldoende, heerlijk en warm.
11 mei 2022 om 21:12 Duurt lang voor het eten er is, gelukkig wel warm . Curry kurma was qua smaak in orde. Weinig kip helaas wel lekker linzen apart erbij. Martinrol als voorgerecht vind ik geen aanrader, want slappe hap zowel de structuur als de smaak.
8 mei 2022 om 23:30 Het eten is echt goed van smaak. Alleen de bezorgtijden die oplopen tot 1:45 minuten zijn echt te lang
3 mei 2022 om 21:28 Heerlijk eten
30 apr 2022 om 17:07 De vega roti (mild) en butter chicken (pittig) waren erg smakelijk. Helaas 1 uur en 43 minuten moeten wachten op het eten...
22 apr 2022 om 21:11 Wat was dit lekker!
21 apr 2022 om 15:15 Het wachten zeker waard..... Op drukke avonden hebben ze niet genoeg bezorgers vermoed ik waardoor ik in dit geval 1,5 gewacht heb. Op zich niet erg als je je erop instelt!
19 apr 2022 om 20:31 The order is 2+ hours late. At this point we don’t care if it tastes like a divine blessing straight out of an Indian prince’s palace. This is absurd. Never again.
18 apr 2022 om 20:18 Mild is alsnog best pittig maar wel lekker!
16 apr 2022 om 21:41 Eten was heerlijk! Wij zijn zelf geen pittige eters, al was mild alsnog voor ons best pittig haha. Als ie nog iets minder pittig kon, was die perfect geweest haha! Je krijgt trouwens vet veel eten, wij waren even de kluts kwijt wat waarbij hoorde!
15 apr 2022 om 22:32 Helemaal ruk.. 1e en laatste x dat ik bestel bij deze ballentent
6 apr 2022 om 22:51 Lekker gekruid eten. Mijn keuze pittig was ook echt goed pittig. Genoeg eten ook, volle bakken. Dat ze wat later kwamen dan vermeld werd was ik snel vergeten. Ga ik zeker nog eens bestellen.