SUMANGALI

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1276 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sumangali. Meer weten? Ontdek meer

31 jan 2023 om 21:37 Wederom niet snel maar lekker duurt lang. Heel smakelijk en ruime hoeveelheid. Herhaalrecept.
23 jan 2023 om 21:06 Heerlijke gerechten en lekker warm afgeleverd!!
22 jan 2023 om 19:55 2pers Chicken roti, eerste keer besteld. Let op mild is evengoed best pittig. Er is genoeg eten. Wij zijn geen grote eters en kan met z'n 3en (4en) van eten. Zat geen brood oid bij, jammer!
14 jan 2023 om 10:50 Ik heb op tijd ( 16:00) besteld voor 18:00 en het werd stipt 18:00 bezorgd
13 jan 2023 om 18:31 Goede roti, het was ook goed warm ,goede salade ernaast.
10 jan 2023 om 15:38 Een half uur te laat
7 jan 2023 om 19:11 Duidelijk dat ik als Nederlander niet gewend ben aan dit soort eten. Mild was nog altijd behoorlijk heet! Maar desondanks erg lekker en veel. Kan er zeker meerdere dagen van eten.
5 jan 2023 om 21:29 Genoeg eten lekker warm ga ik zeker nog een keer bestellen
5 jan 2023 om 7:52 heerlijk gegeten, het was genoeg en goed warm!
30 dec 2022 om 21:52 Nooit ons eten ontvangen....
27 dec 2022 om 11:39 Veel te veel kruidnagel, pittig is niet echt pittig, lompe stukken vlees, sauzen lijken wel uit een pakje te komen, waardeloze groente er bij, linzen zo ver door gegaard dat je misselijk wordt zodra je een hap neemt. Nee echt niet doen dit
21 dec 2022 om 20:11 Eten was heerlijk. Goed op temperatuur, goede prijs kwaliteit